Μαντσίνι: «Εμείς ποτέ δε νικάμε στο τέλος»

Οδυνηρή ήττα υπέστη η Μάντσεστερ Σίτι από τη Μαν. Γιουνάιτεντ στο τοπικό ντέρμπι, με ένα γκολ του Πολ Σκόουλς 15'' πριν το τέλος των καθυστερήσεων. Ο τεχνικός Ρομπέρτο Μαντσίνι, δεν μπορούσε να κρύψει τον θυμό και την απογοήτευσή του για την έκβαση της αναμέτρησης.
«Το ποδόσφαιρο είναι πολύ σκληρό μερικές φορές. Κάποτε νικάς και κάποτε χάνεις στο τελευταίο λεπτό. Όμως εμείς ποτέ δε νικάμε στο τέλος! Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε τη νίκη σε ένα παιχνίδι όταν δεν θα αξίζουμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός, για να προσθέσει: «Τώρα είμαστε απογοητευμένοι και εγώ είμαι θυμωμένος γιατί ξέρω πολύ καλά το ποδόσφαιρο και μερικές φορές δεν αξίζει να χάσεις.
Αύριο ελπίζω να μας έχει περάσει και να κάνουμε νέο ξεκίνημα. Όταν δεν παίζεις καλά και χάνεις ένα ματς αυτό είναι ένα κεφάλαιο. Όταν όμως έχεις την ίδια απόδοση με την άλλη ομάδα και έχεις ευκαιρίες και χάνεις στα τελευταία δευτερόλεπτα τότε είσαι πολύ, πολύ άτυχος». Όσον αφορά στη μάχη για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο πρωτάθλημα που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο "Μάντσιο" ξεκαθάρισε: «Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου αλλά δεν αλλάζει κάτι, απομένουν ακόμα τέσσερα παιχνίδια. Δεν αλλάζει η κατάσταση για την τέταρτη θέση, το καθοριστικό ματς θα γίνει στην έδρα μας με αντίπαλο την Τότεναμ».
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό είναι το τρίτο γκολ που δέχονται φέτος στις καθυστερήσεις οι "πολίτες" στα τέσσερα ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, καθώς πριν από την κεφαλιά-γκολ του Σκόουλς είχε προηγηθεί το τέρμα του Όουεν στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου (4-3 στο 97') και αυτό του Ρούνεϊ στον δεύτερο ημιτελικό του Λιγκ Καπ (3-1 στο 92').