Και επίσημα πρόεδρος της Λίβερπουλ ο Broughton

Ολα δείχνουν πως η εποχή των Tom Hicks και Geroge Gillett στη διοίκηση της Liverpool, βαίνει προς το τέλος της. Ηδη εδώ και πέντε μέρες οι δύο Αμερικανοί είχαν δώσει το "οκ" στην επενδυτική τράπεζα Barclays Capital να ξεκινήσει την αναζήτηση νέων επενδυτών, ενώ εδώ και λίγες ώρες, ο Martin Broughton αποτελεί το νέο πρόεδρο της ομάδας.
Ο Broughton- νυν πρόεδρος της αεροπορικής εταιρείας, British Airways- επιλέχθηκε από τους ίδιους τους Αμερικανους επιχειρηματίες, καθώς αμφότεροι τον θεωρούν ως έναν έξοχο επιχειρηματία. Για όλα αυτά, η Liverpool εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής: "Επειτα από αρκετές προσφορές για την εξαγορά του συλλόγου, η Barclays Capital ξεκινάει τις διαδικασίες για τις διαδικασίες πώλησης. Ο σύλλογος έχει την πληρη υποστήριξη των τραπεζών για τη συγκεκριμένη διαδικασία. Ο κος Broughton, πρόερδος της British Airways και της Confederation of British Industry, θα δουλέψει μαζί με τους Christian Purslow, Ian Ayre και Stephen Nash", ήταν η ανακοίνωση της ομάδας του Merseyside. Από την πλευρά του, ο νέος- πλέον- πρόεδρος της Liverpool, προχώρησε σε δηλώσεις από το νέο του πόστο, δηλώνοντας ενθουσιασμένος από τη νέα αυτή πρόκληση που του παρουσιάζεται.
"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και νιώθω τιμή που αναλαμβάνω αυτή τη θέση. Η Liverpool είναι μια μεγάλη ομάδα με φανταστική ιστορία. Θα αναλάβω τη διαδικασία της πώλησης, έχοντας ως προτεραιότητα την ομάδα και τους οπαδούς της. Η Liverpool είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου και ο στόχος μου είναι να βρεθούν ιδιοκτήτες που θα είναι ικανοί να χτίσουν για την ομάδα, ώστε να υπάρξουν αγωνιστικές επιτυχίες", δήλωσε ο Broughton.
www.englishfootball.gr