Carragher: "Δεν παραιτούμαστε"

Αν από χθες η υπόθεση "τέταρτη θέση" δεν καθίσταται αδύνατος στόχος για τη Liverpool, τότε αναμφίβολα καθίσταται εξαιρετικά δύσκολος. Οι Reds έμειναν στo 0-0 κόντρα στη Fulham, αποτέλεσμα που τους άφησε στην έκτη θέση της Premiership, έξι βαθμούς πίσω από τη Manchester City, με τους Citizens να μετράνε και ένα παιχνίδι λιγότερο. Ωστόσο, από την πλευρά της Liverpool, ο έμπειρος αμυντικός της ομάδας, Jamie Carragher, τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν πρόκειται να τα παρατήσουν, εξαντλώντας τις όποιες- μαθηματικές- πιθανότητες να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα. Αυτό που κάνει τον Αγγλο αμυντικό να συνεχίζει να ελπίζει, είναι το δύσκολο πρόγραμμα που έχουν από εδώ και πέρα οι Manchester City και Tottenham, με τους μεν "πολίτες" να αντιμετωπίζουν διαδοχικά τις Manchester United, Arsenal, Aston Villa και Tottenham, ενώ οι δε Spurs τις Arsenal, Chelsea, και Manchester United στη σειρά.
"Ισως οι ομάδες που είναι μπροστά μας να μην αντέξουν την πίεση και να χάσουν κάποιους βαθμούς, οπότε δε θα εγκαταλείψουμε. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο, η πίεση είναι μεγάλη και θα δούμε τι θα συμβεί", δήλωσε ο Carragher στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool, με τον Αγγλο αμυντικό να στέκεται και στο χθεσινό παιχνίδι με τη Fulham.
"Πολλές ομάδες, όταν έρχονται στο Anfield, παρατάσσονται με πολλούς παίκτες πίσω από τη μπάλα. Νομίζω ότι η Fulham είναι πολύ καλή σε αυτό και είναι πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Ο Mark Schwarzer είναι ένας εξαιρετικός γκολκίπερ και έκανε κάποιες πολύ καλές αποκρούσεις και δεν είχαμε την απαραίτητη ποιότητα να διασπάσουμε την άμυνά τους", κατέληξε, μεταξύ άλλων, ο "Carra".
www.englishfootball.gr