Βορονίν: Κόπανος ο Τέρι!

Με τα χειρότερα λόγια μίλησε για τους Άγγλους αμυντικούς και την «Πρέμιερ Λιγκ», ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, Αντρέι Βορονίν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Daily Mail. O Ουκρανός θυμήθηκε ένα περιστατικό στον προκριματικό αγώνα της Αγγλίας με την Ουκρανία στο Γουέμπλεϊ, για το Μουντιάλ του 2010 και αποκάλεσε «κόπανο» τον τότε αρχηγό των «λιονταριών», Τζον Τέρι, ενώ από τις «βολές» του δεν ξέφυγαν ούτε οι Ρίο Φέρντιναντ και Τζέιμι Κάραχερ.
«Ο Τέρι δεν μπορούσε να κόψει με καθαρό τρόπο την μπάλα και με χτύπησε στο πρόσωπο. Ο κόπανος! Κατά την γνώμη μου, το έκανε σκόπιμα. Η κακοήθεια είναι προσόν του. Όπως και στους Τζέιμι Κάραχερ και Ρίο Φέρντινταντ. Είναι οι δάσκαλοι του είδους», ανέφερε ο Ουκρανός παρότι με τον Κάραχερ υπήρξαν ακόμα και συμπαίκτες στην Λίβερπουλ.
Στην συνέχεια, ο Βορονίν ο οποίος αποτέλεσε δεδομένα μια από τις πιο αποτυχημένες επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ τα έβαλε με όλο το αγγλικό ποδόσφαιρο και τον τρόπο με τον οποίο οι οπαδοί απαιτούν να παίζεται το ποδόσφαιρο στο Νησί. «Στην Αγγλία, γίνεται μακελειό. Αν σε ένα παιχνίδι δεν ματώσει κάποιος παίκτης ή αν δεν σπάσει το κεφάλι και δεν χάσει το πόδι του σε μια σύγκρουση, οι οπαδοί νομίζουν ότι τους κορόιδεψες, ότι το παιχνίδι ήταν αποτυχία. Ο ρυθμός είναι τρελός από την αρχή ως το τελευταίο σφύριγμα. Απόλυτη συγκέντρωση, φοβερή ατμόσφαιρα στα γήπεδα αλλά οι τακτικές των περισσότερων ομάδων περιορίζονται στο απλό: στείλε την μπάλα 45 μέτρα μακριά και μετά τρέχα στην αντίπαλη περιοχή για να σκοράρεις», ισχυρίστηκε ο παίκτης της Ντιναμό Μόσχας.
sportdog.gr