Νάπολι καλεί Μπαλοτέλι

Μετά από μια επιτυχημένη αλλά ίσως και ημιτελή σεζόν στην Serie A, η Νάπολι σκέπτεται τις κινήσεις της για την καλοκαιρινή ενίσχυση της. Από την στιγμή που η Γιουβέντους φαίνεται αυτήν την στιγμή να έχει το «πάνω χέρι» στην υπόθεση του Τζιαμπάολο Πατσίνι της Σαμπντόρια, οι «παρτενοπέι» στρέφονται σε άλλες λύσεις για την επίθεση. Ο γενικός διευθυντής της ομάδας, ο Ρικάρντο Μπιγκόν, εξέφρασε την προτίμηση του στο πρόσωπο του Μάριο Μπαλοτέλι, το μέλλον του οποίου στο Μιλάνο είναι αμφίβολο αν ο Ζοσέ Μουρίνιο παραμείνει και του χρόνου στην θέση του.
«Ο Μπαλοτέλι είναι ένας παίκτης μεγάλης ποιότητας και θα ταίριαζε άψογα στην ομάδα μας», είπε ο Μπιγκόν συμπληρώνοντας: «Ωστόσο, είναι πολύ πρόωρο για να ξεκινήσουν από τώρα τέτοιες θεωρίες». Άλλοι επιθετικοί στόχοι της Νάπολι είναι οι Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο και ο Μάξι Λόπεζ, με τον Ρικάρντο Μπιγκόν να εκφράζει την έκπληξη του για τις απαιτήσεις της Κατάνια για τον δεύτερο.
«Έχουμε πληροφορηθεί για την κατάσταση του Τζιλαρντίνο, αλλά όχι με πολλές λεπτομέρειες. Ο Μάξι Λόπεζ τα πήγε καλά τους τελευταίους έξι μήνες, αλλά θα πρέπει να αναθεωρήσουν την τιμή του. Δηλαδή, πόσο πρέπει να κοστίζουν οι δικοί μας παίκτες;»
sportdog.gr