«Καρφιά» Μουρίνιο για Σένσι: Απαιτώ σεβασμό για την Ίντερ!

Ο Μάσιμο Μοράτι δεν θέλησε να απαντήσει την Δευτέρα στην Ροζέλα Σένσι για τους ισχυρισμούς της περί ντροπής (με αφορμή το ματς της Κυριακής στο «Ολίμπικο»), το έκανε όμως ο εκρηκτικός Ζοσέ Μουρίνιο. Στην συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού τελικού του Κόπα Ιτάλια ανάμεσα στην Ίντερ και στην Ρόμα στο "Ολίμπικο", ο Πορτογάλος άφησε σαφή υπονοούμενα για την… γαλαζοαίματη καταγωγή της προέδρου της Ρόμα, λέγοντας πως θα πρέπει να σέβεται εκείνους που δούλεψαν σκληρά στην ζωή τους. Όσο για το «παιχνίδι» της Κυριακής, ο Πορτογάλος προσπάθησε να πείσει για την… υπερπροσπάθεια που χρειάστηκε να καταβάλλουν οι παίκτες του, αναφερόμενος στους τραυματισμούς τον Λούσιο και Σνάιντερ που θα λείψουν από τον τελικό.
«Δεν ζητάω σεβασμό. Απαιτώ σεβασμό για την ομάδα μου. Ρισκάραμε με τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ σε εκείνο το ματς και στην πραγματικότητα δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί αύριο. Χάσαμε τον Λούσιο σε εκείνο το παιχνίδι και δεν θα παίξει. Δώσαμε τα πάντα στο γήπεδο. Η πραγματική ντροπή είναι όταν κλέβεις. Αυτοί που ανατράφηκαν με ασημένια κουτάλια θα έπρεπε να σέβονται εκείνους που δουλεύουν σκληρά. Το τιμ μου και εγώ φτάσαμε εκεί που φτάσαμε επειδή παλέψαμε σε όλη μας την ζωή. Αν φτάσαμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, του Κόπα Ιτάλια και είμαστε μπροστά στην μάχη του «σκουντέτο», σημαίνει πως αξίζουμε σεβασμό. Ζητάω από την κυρία πρόεδρο της Ρόμα να σέβεται την ομάδα μου. Η αντιπαλότητα των ομάδων της Ρώμης δεν με απασχολεί», ανέφερε σχετικά ο Πορτογάλος. Ο τεχνικός της Ίντερ έδωσε τροφή στην φημολογία που τον θέλει να μετακομίζει στην Μαδρίτη και την Ρεάλ την επόμενη σεζόν, λέγοντας πως δεν ξέρει αν θα βρίσκεται και του χρόνου στους «νερατζούρι». Η πρόκληση του τρεμπλ είναι μεγάλη για τον Μουρίνιο που άφησε να εννοηθεί πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να προστατεύσει παίκτες ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ιταλία και Ευρώπη.
«Ερχόμαστε εδώ με ξεκάθαρο στόχο την νίκη και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να σνομπάρει το Κόπα Ιτάλια. Υπάρχουν γενιές φίλων της Ίντερ που δεν έχουν ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Αν δεν κερδίσουμε, θα γυρίσουμε σπίτια μας χωρίς κανένα πρόβλημα».
sportdog.gr