Φάμπρεγας: Είδωλο για μένα ο Γκουαρδιόλα

Τα συναισθήματα που τον δένουν με την Βαρκελώνη και την Μπαρσελόνα, εξομολογήθηκε ο Σεσκ Φάμπρεγας σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ona».
Ο νεαρός μέσος της Άρσεναλ ετοιμάζεται ήδη για την μεγάλη του επιστροφή στην πρωτεύουσα της Καταλoνίας, έχοντας αποχωρήσει από τις ακαδημίες της «Μπάρσα» σε ηλικία 16 ετών για να παίξει επαγγελματικά με την Άρσεναλ. Αυτό που απομένει είναι να τα βρουν και οι δύο διοικήσεις στο ποσό της μεταγραφής του στους «μπλαουγκράνα». Ο Φάμπρεγας που βρίσκεται στην Ν. Αφρική με την Εθνική Ισπανίας δήλωσε πως δεν βιάζεται, μίλησε όμως για όλα αυτά που τον δένουν με την Μπαρσελόνα και τον θαυμασμό του για τον Πεπ Γκουαρδιόλα ως παίκτη.
«Δεν πρόκειται να σκεφτώ οτιδήποτε άλλο μέχρι να τελειώσω το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν θα υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα αν επιστρέψω στην Μπαρσελόνα γιατί η Μπάρσα είναι το σπίτι μου. Ο Γκουαρδιόλα ήταν πάντα το είδωλο μου, όταν ήμουν παιδί. Έπαιζα στην θέση του και τον παρατηρούσα. Ο προπονητής μου, μου είχε δώσει μια φανέλα υπογεγραμμένη από αυτόν», ανέφερε ο Φάμπρεγας.
sportdog.gr