Επίσημα Γάλλος ο Δάρλας

Παίκτης της Μπρεστ είναι και τυπικά πλέον ο Φίλιππος Δάρλας, ο οποίος ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό που του επέτρεψε την μετακίνηση αυτή. Ο Έλληνας ακραίος αμυντικός, μίλησε για τις εμπειρίες του από το ελληνικό πρωτάθλημα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ δεν παρέλειψε να περιγράψει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται.
Αρχικά, ο Φίλιππος Δάρλας, κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Μπρεστ, μίλησε για την μέχρι τώρα καριέρα του: «Επαιξα σε σημαντικές ομάδες και σημειώνω ειδικά την εμπειρία μου με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ και μου άφησε επίσης ελεύθερο το πεδίο για να φύγω. Τον ευχαριστώ για αυτό. Αναγνώρισαν την αφοσίωσή μου στην ομάδα. Στον ΠΑΟΚ, όπου έπαιξα ως δανεικός, είχα μια πολύ καλή εμπειρία επίσης, μπόρεσα να βελτιωθώ και δεν θα ξεχάσω επίσης την παρουσία μου εκεί».
«Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ για τον εαυτό μου και τον τρόπο παιχνιδιού μου, αλλά είμαι ένας γρήγορος παίκτης, προσηλώνομαι στα αμυντικά μου καθήκοντα. Εχω πάντα πολλά κίνητρα και μπορώ επίσης να βοηθήσω και επιθετικά, με τις προωθήσεις μου από την αριστερή πτέρυγα», τόνισε ο έμπειρος αμυντικός για το παιχνίδι του, για να συμπληρώσει: «Σίγουρα υπάρχει περισσότερη ποιότητα στη Γαλλία. Προφανώς, ήμουν στον Παναθηναϊκό, μια μεγάλη ομάδα, αλλά η διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες ήταν σημαντική. Στο γαλλικό πρωτάθλημα υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, το επίπεδο είναι πιο ισορροπημένο και οι ποιοτικοί παίκτες πολλοί περισσότεροι».
Κλείνοντας, ο Έλληνας αμυντικός μίλησε και για τις εμπειρίες του από το Champions League και το Europa League: «Το γεγονός ότι έχω παίξει σε μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο αβαντάζ για μένα. Θέλω να μπορέσω να μεταφέρω την εμπειρία μου στην ομάδα και αυτό θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα».