Σαμαράς: «Απλά πρέπει να παίξουμε καλύτερα»

Ξεκάθαρος ήταν ο Γιώργος Σαμαράς ως το τι πρέπει να κάνει η Εθνική για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στη Νιγηρία. «Απλά πρέπει να παίξουμε καλύτερα», είπε ο 25χρονος φορ της Σέλτικ σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα της FIFA. «Εχουμε ήδη ξεχάσει το ματς με την Κορέα. Ημασταν απογοητευτικοί, δεν χωρά αμφιβολία. Αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας και πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι», είπε ο διεθνής επιθετικός.
«Κάναμε πολλά ανόητα λάθη. Δεν παίξαμε καλή άμυνα, που συνήθως είναι το όπλο μας», πρόσθεσε ο Σαμαράς.
Οσον αφορά στο ματς με τη Νιγηρία, είπε: «Η Νιγηρία είναι ένα δύσκολο τεστ για μας. Εχουν αρκετούς ταλαντούχους παίκτες που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα. Θα είναι ευκαιρία για μας να επιστρέψουμε σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά. Να «ακυρώσουμε» τον αντίπαλο». «Ημασταν κακοί με την Κορέα. Κόντρα στη Νιγηρία πρέπει να γυρίσουμε σε αυτό που ξέρουμε καλά. Όταν κάποιος κάνει λάθος, αυτός που είναι κοντά του πρέπει να αντιδρά άμεσα και να δουλεύει διπλά για να το διορθώσει. Αν χάσουμε το Μουντιάλ τέλειωσε για μας. Το ίδιο ισχύει και για τη Νιγηρία», τόνισε ο Σαμαράς.
Τέλος, για το γεγονός πως ο «κορμός» της Ελλάδας στηρίζεται στον νταμπλούχο Ελλάδας, Παναθηναϊκό, σχολίασε: «Σίγουρα, τα παιδιά που παίζουν μαζί στην ομάδα τους γνωρίζονται καλά. Όμως εμείς για να παίξουμε καλά πρέπει όλοι να παίξουμε για τη γαλανόλευκη. Δεν έχει σημασία αν παίζεις στον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, στην Ιταλία, την Ελλάδα, την Αγγλία ή οπουδήποτε».
sportdog.gr