Ράγιεβατς: Η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας μου. Άντιτς: Μας κόστισε ένα λάθος

Λυπημένος…παρά τη νίκη της Γκάνας στην πρεμιέρα του Μουντιάλ εμφανίστηκε ο Μίλαν Ράγεβατς. Ο 56 χρόνος τεχνικός υποστήριξε ότι ήταν η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του αλλά η χαρά μετριάστηκε επειδή ήταν κόντρα στους Σέρβους συμπατριώτες του. Από την άλλη ο προπονητής της Σερβίας, Ράντομιρ Άντιτς για το πέναλτι -δώρο του Κουζμάνοβιτς, έκανε λόγο για ατομικό λάθος που έκρινε τον αγώνα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Μίλαν Ράγεβατς ( Γκάνα): «Ελπίζω όλη η Αφρική να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη της Ηπείρου στο Μουντιάλ 2010. Είναι η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας μου, αλλά δεν μπορώ να το χαρώ όσο θα ήθελα απέναντι στους συμπατριώτες μου. Είχα μια δουλειά να κάνω, και την έκανα επαγγελματικά, αλλά εύχομαι στη Σερβία να πάρει τα δύο επόμενα ματς και να προκριθεί. Ηταν ένα πολύ δύσκολο ματς, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν έως το τελευταίο λεπτό».
Ράντομιρ Άντιτς ( Σερβίας): «Δεν θα πω ότι φοβηθήκαμε το ματς. Σίγουρα υπήρχε ένταση, κάτι φυσιολογικά στο ξεκίνημα ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όμως, η αποβολή μας κόστισε ακριβά και το χέρι πρόκειται για ένα ατομικό λάθος που έκανε τη διαφορά. Κατά τη γνώμη μου οι δύο ομάδες ήταν ισάξιες, εμείς κάναμε κάποιες ευκαιρίες πριν δεχθούμε το γκολ. Νομίζω ότι το πιο λογικό αποτέλεσμα θα ήταν το 0-0, αφού η Γκάνα δεν είχε περισσότερες ευκαιρίες. Σίγουρα δεν είναι το ιδανικό να ξεκινάμε έτσι, αλλά έχουμε ακόμα δύο αγώνες μπροστά μας».
sportdog.gr