«Μην πυροβολείτε την ομάδα»

«ΠΕΠΛΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ Ν. ΣΑΡΓΚΑΝΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΤΟΝ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΡΑ».-
Πικραμένος από την εμφάνιση και την ήττα της Εθνικής ομάδας στο ματς με τη Ν.Κορέα εμφανίστηκε ο Νίκος Σαργκάνης σε δηλώσεις του στον sportdog. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, πάντως, στάθηκε κοντά στον Οτο Ρεχάγκελ και τους παίκτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η παρουσία τους και μόνο στο Μουντιάλ είναι «άθλος».
«Δεν είναι ώρα για λόγια»…
Η κριτική μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα είναι εύκολη αλλά όχι επωφελής. «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για λόγια, μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Δεν κάνει καλό. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε την ομάδα, τώρα μας χρειάζονται», είπε χαρακτηριστικά το «φάντομ».
«Δεν καταγράφεται κάποια αισιοδοξία»
Πάντως, ο παλαίμαχος τερματοφύλακας δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του για το μέλλον της ομάδας στη διοργάνωση. «Δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη, αλλά σίγουρα αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δεν καταγράφεται κάποια αισιοδοξία».
«Μην τους πυροβολείτε»
Για το θέμα που δημιουργήθηκε στους κόλπους της ομάδας με τις εκατέρωθεν δηλώσεις του Γιώργου Καραγκούνη και του Οτο Ρεχάγκελ, ο κ.Σαργκάνης δεν θέλησε να πάρει θέση. «Δεν γνωρίζω τι έχει ειπωθεί και δεν θα ήθελα να πάρω θέση. Σας το ξαναλέω: Μην πυροβολείτε τους παίκτες… Είναι άθλος. Αυτό που έχουν κάνει αυτοί οι παίκτες είναι άθλος. Στηρίξτε τους.»
sportdog.gr