Πιλάβιος: "Στο δρόμο που πρέπει..."

Ικανοποιημένος για την έως τώρα προετοιμασία της Εθνικής εν όψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου δήλωσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τοποθετήθηκε σήμερα για τα περισσότερα θέματα που αφορούν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και την παρουσία του στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την προετοιμασία της Εθνικής: Δεν έχουμε κανένα παράπονο. Όλα πηγαίνουν πολύ καλά και είμαστε στον δρόμο που πρέπει. Πάμε στην Νότια Αφρική και σ' ένα μεγάλο τουρνουά.
Για τα μέτρα: Παρά τ' όσα ακούγονται και λέγονται πιστεύουμε πως έχουν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα αστυνόμευσης. Όπως μας ενημέρωσε η Ελληνική Αστυνομία θα έχουμε δύο αστυνομικούς μαζί μας, που θα συνεργάζονται με τις τοπικές Αρχές.
Για τον κόσμο και την στήριξή του: Κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα, είναι λογικό να μην υπάρξουν πολλοί που να μεταβούν από την χώρα μας στην Νότια Αφρική. Η ομογένεια όμως εκεί είναι δυνατή και θα μας βοηθήσει πολύ.
Για το πριμ: Έχουμε πει εδώ και μήνες πως απ' ότι πάρουμε ως ΕΠΟ τα μισά θα πάνε στην ομάδα (σ.σ. ήδη η ΕΠΟ έχει λάβει 5 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 2.5 εκατ. θα πάνε στους παίκτες).
Επιστρέφει και αναχωρεί για Γιοχάνεσμπουργκ
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα επιστρέψει στην Αθήνα μαζί με την αποστολή και θ' αναχωρήσει την ερχόμενη Δευτέρα για το Γιοχάνεσμπουργκ μαζί με τον εκτελεστικό Γραμματέα, κ. Οικονομίδη και τον Ταμία, κ. Κιρτζίκη, ώστε να δώσουν το παρών στην συνάντηση ανθρώπων της ΟΥΕΦΑ στο 3ήμερο συνέδριο της ΦΙΦΑ.
Βιντεοθεραπεία και... Παραγουάη
Βιντεοθεραπεία έκαναν σήμερα οι διεθνείς μας, παρακολουθώντας την αναμέτρηση της Παραγουάης με την Αργεντινής. Ο Μάκος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ η αποστολή θ' αναχωρήσει αύριο για το Βίντερτουρ, που απέχει 100 χλμ. από το Μπαντ Ραγκάτς για να παίξουν το φιλικό με την Παραγουάη.
sportdog.gr