Aνακοίνωσε De Graaf η Hibernian

Στην ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής προχώρησε η Hibernian, καθώς αργά χθες το απόγευμα ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου Ολλανδού μεσοεπιθετικού, Edwin de Graaf. Ο πρώην παίκτης- πλέον- και αρχηγός της NAC Breda συμφώνησε με τους Hibs, και θα φοράει τη φανέλα τους για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ίδιος ο De Graaf εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υλοποίηση αυτής της μεταγραφής και όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου του Εδιμβούργου, ανυπομονεί να ξεκινήσει την προετοιμασία με τη νέα του ομάδα.
"Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σε έναν σύλλογο με εξαιρετική οργάνωση και μεγάλη ιστορία. Είχα πολλές προτάσεις στα χέρια μου, αλλά όταν είδα τις εγκαταστάσεις, το γήπεδο και όταν μίλησα με τον προπονητή, ενθουσιάστηκα με την προοπτική να παίξω στη Hibernian. Eίμαι έτοιμος να προσαρμοστώ στο Εδιμβούργο και να ξεινήσω τις προπονήσεις τον Ιούλιο με τους νέους μου συμπαίκτες. Γνωρίζω το τι θέλει ο προπονητή μου και είναι φανταστικό το ότι συμμετέχουμε στο Europa League", ήταν τα πρώτα λόγια του De Graaf, ως παίκτη της Hibernian.
Επιπλέον, τη χαρά του για την απόκτηση του 30χρονου Ολλανδού, εξέφρασε και ο μάνατζερ των Hibs, John Hughes, ο οποίος χαρακτήρισε τον De Graaf ως διαμάντι. "Ο Edwin είναι ένα πραγματικό διαμάντι, και μας προσθέτει μεγάλη εμπειρία και πιοότητα, έχοντας πάιξει στην Eredivisie και το κύπελλο Uefa, τις δύο τελευταίες σεζόν. Είναι ένας δυναμικός μέσος που του αρέσει να προωθείται. Εχει στοιχεία ηγέτη και τις ικανότητες εκείνες που ψάχνουμε σε έναν πάικτη που μπορεί να μας βοηθήσει στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα. Ανυπομονώ να αρχίσω τη συνεργασία μαζί του στις προπονήσεις και στα παιχνίδια της προετοιμασίας", τόνισε ο μάνατζερ της Hibernian.
www.englishfootball.gr