Mancini: "Ο Zlatan είναι ο καλύτερος!"

Όπως και τα δυο προηγούμενο καλοκαίρια, έτσι και αυτό αναμένεται ιδιαίτερα... καυτό για την Manchester City, που σκοπεύει και πάλι να ρίξει ουκ ολίγα χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι, ώστε να ενισχυθεί και να εκπληρώσει τον μεγάλο στόχο της εξόδου στο Champions League. Ήδη, ο Jerome Boateng έχει κάνει το άλμα από το HSV στα Eastlands, και πλέον όλοι περιμένουν αυτόν που θα πάρει τη σκυτάλη από τον Γερμανό διεθνή αμυντικό, με τα ονόματα να δίνουν και να παίρνουν.
Έντονα ακούγεται πως εξετάζονται οι περιπτώσεις των Zlatan Ibrahimovic, Milos Krasic, Edin Dzeko και Fernando Gago, με τον πρώτο να αποτελεί αναμφίβολα το μεγαλύτερο όνομα, που θα προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση αν τελικά γίνει κάτοικος Manchester. Κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται, μιάς και η παρουσία του Roberto Mancini στον πάγκο των Citizens, φαίνεται να αποτελεί μεγάλο κίνητρο για τον Σουηδό επιθετικό, μιάς και υπό τις οδηγίες του είχε αποδόσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του. Μάλιστα, τα αισθήματα είναι... αμοιβαία, μιάς και ο Mancini θα ήθελε πάρα πολύ να συνεργαστεί εκ νέου με τον Ibra στην City, αφού τον θεωρεί τον καλύτερο επιθετικό στην Ευρώπη.
"Εννοείται ότι θέλουμε να ενισχυθούμε. Όσον αφορά τους Krasic και Dzeko, μόνο ο ένας από τους δυο μας ενδιαφέρει, ωστόσο δεν μπορώ να πω περισσότερα. Αναφορικά με τον Ibrahimovic, είναι μακράν ο καλύτερος επιθετικός στη Ευρώπη. Μου φαίνεται αστείο αυτό που λένε ορισμένοι, ότι χάνει κλασικές ευκαιρίες."
www.englishfootball.gr