Μένει Anfield o Torres

Ανακούφιση και ενθουσιασμός θα πρέπει να επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Liverpool, μετά τα από τα νέα που κάνουν από το πρωί την εμφάνισή τους στον αγγλικό Τύπο και έχουν να κάνουν με τον Fernando Torres. O μάνατζερ της Liverpool, Roy Hodgson, αποκάλυψε πως είχε συνομιλία με τον Ισπανό στράικερ, και του έγινε σαφές ότι θέλει να επιστρέψει στην ομάδα. Έτσι με αυτές τις δηλώσεις που έκανε ο Hodgson, φαίνεται να μπαίνει ένα τέλος στην όλη φημολογία που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Ισπανού παίκτη και την ενδεχόμενη φυγή του από το Anfield. Αλλωστε, έχουν περάσει λίγα 24ωρα από τότε που σύσσωμος ο αγγλικός Τύπος παρουσίαζε τη Manchester City, έτοιμη να "σπάσει" τα ταμεία της για να αποκτήσει τον Torres.
Ο 26χρονος στράικερ βρίσκεται σε παρατεταμένες διακοπές με την οικογένειά του, καθώς η Ισπανία έφτασε στον τελικό του μουντιάλ και όπως ανέφερε ο Αγγλος προπονητής αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα.
"Ο Fernando Torres μας είπε πως θέλει να επιστρέψει. Μας είπε πως ανυπομονεί να έρθει η Δευτέρα και να επιστρέψει στη δουλειά και να παίξει για εμάς τη νέα χρονιά. Αυτά είναι όσα γνωρίζω, και όλα τα υπόλοιπα είναι φήμες. Βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά του, τις οποίες και άξιζε. Κρατάει χαμηλό το προφίλ του και δε μιλάει σε κανέναν, αλλά μίλησε με εμάς", ήταν τα λόγια του Hodgson.
englishfootball.gr