Νόελ Γκάλαχερ: Οι μεταγραφές της Σίτι θα σας ανατινάξουν το μυαλό!

Αποκαλυπτικός για τις μεταγραφικές διαθέσεις της Μάντσεστερ Σίτι αυτό το καλοκαίρι, ήταν ο πιο… φημισμένος οπαδός της ομάδας των Ίστλαντς. Ο Νόελ Γκάλαχερ, πρώην κιθαρίστας και βασικός συνθέτης των Oasis, μίλησε σε αγγλικό ραδιόφωνο και ισχυρίστηκε πως γνωρίζει κάτι παραπάνω για τα πλάνα των «σίτιζενς» από τον υπόλοιπο κόσμο. Την Κυριακή, βρέθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και λίγες ώρες πριν, δείπνησε με τον Γκάρι Κουκ.
Με την επιστροφή του στο Νησί, ο Γκάλαχερ θέλησε να δώσει ένα στίγμα για τα όσα έμαθε από τον εκτελεστικό διευθυντή της Σίτι, είχε όμως δώσει την δέσμευση του να μην αποκαλύψει το παραμικρό. Οι παρουσιαστές τον πίεσαν αναφέροντας τα ονόματα των Μέσι και Ρονάλντο τα οποία απέκλεισε, αλλά όταν η κουβέντα ήρθε στον Φερνάντο Τόρες, ο ένας εκ των δύο διάσημων αδελφών της μπάντας από το Μάντσεστερ, άρχισε να τα… μασάει.
«Είχα ένα μεγάλο, μακρύ, γεύμα με τον Γκάρι Κουκ και οι αποκαλύψεις που θα ακούσετε τον επόμενο μήνα, θα σας ανατινάξουν το μυαλό, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα», είπε ο Νόελ Γκάλαχερ που μετά την συνάντηση του με τον Κουκ είναι πεπεισμένος πως οι «σίτιζενς» πάνε για… μεγάλα πράγματα.
«Ο Γκάρι άρχισε να γράφει τα ονόματα σε μια πετσέτα, για το ποιος θα έρθει στην ομάδα. Γράψτε το, με την 24μελή ομάδα που θα έχουμε θα είμαστε σε θέση να κερδίσουμε όλα τα τρόπαια την επόμενη σεζόν. Δεν είναι μεγαλοστομίες, το ότι λέω ότι θα πάρουμε τα πάντα, αλλά σε βάζει να σκέφτεσαι: Ποιος είναι καλύτερος από μας στο πρωτάθλημα; Η Τσέλσι έχει περισσότερη εμπειρία και η Γιουνάιτεντ έχει τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αλλά εκτός αυτών, βλέποντας τα ονόματα, σκέφτομαι πως είμαστε απευθείας το τρίτο φαβορί για τον τίτλο».
sportdog.gr