Όλο και πιο κοντά σε Τζο Κόουλ η Λίβερπουλ

Ο Ρόι Χότζσον βρίσκεται στην διαδικασία ανοικοδόμησης της Λίβερπουλ και πιθανότατα η επόμενη μέρα των «ρεντς» περιλαμβάνει και τον Τζο Κόουλ. Για τον μέσο της Τσέλσι που έμεινε ελεύθερος αρνούμενος να ανανεώσει με τους «μπλε» ενδιαφέρεται η μισή «Πρέμιερ Λιγκ», ωστόσο οι bookies στην Αγγλία σταμάτησαν πλέον να δέχονται πονταρίσματα για τον επόμενο προορισμό του, καθώς όλες οι προβλέψεις λένε πλέον Λίβερπουλ…
Για το θέμα, τοποθετήθηκε και ο νέος τεχνικός των «κόκκινων» που θέλησε να «θολώσει τα νερά». «Δεν ξέρω αρκετά από στοίχημα για να καταλάβω τι σημαίνει αυτό. Από όσο ξέρω, ο Τζο Κόουλ εξακολουθεί να είναι ένας παίκτης που αναζητά νέα ομάδα. Ξέρω ότι μας συνδέουν μαζί του και είναι καλό να συμβαίνει αυτό με παίκτες τέτοιας ποιότητας, αλλά δεν έχω να πω κάτι παραπάνω πάνω στο ζήτημα. Δεν έχω συζητήσει μαζί του, αλλά πριν από αρκετό καιρό είχα μια κουβέντα ενημερωτικού χαρακτήρα», ισχυρίστηκε ο Χότζσον, παρότι το Νησί έχει βουίξει πως η ομάδα του Μερσεϊσάιντ έχει ανεβάσει την προσφορά της και ουσιαστικά έχει κλείσει τον παίκτη.
Σε άλλα νέα της Λίβερπουλ, ένα σενάριο από την Ιταλία την θέλει να κινείται για την απόκτηση του Κρίστιαν Πόουλσεν της Γιουβέντους, σε περίπτωση που επιτευχθεί οριστική συμφωνία με την Ίντερ για τον Χαβιέ Μασεράνο. Επιπλέον, ο Χότζσον έχει δώσει προθεσμία δύο εβδομάδων στους Τόρες και Τζέραρντ ώστε να του πουν αν θα συνεχίσουν στο «Άνφιλντ» ή αν ο σύλλογος θα πρέπει να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για αυτούς.
sportdog.gr