Το νέο συνολάκι της Κυρίας

Τις νέες της εμφανίσεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, παρουσίασε η Γιουβέντους. Πέρα από την κλασσική ριγέ ασπρόμαυρη φανέλα, η «Γηραιά Κυρία» παρουσία και δυο ακόμα λευκές, οι οποίες διαφέρουν σε κάποιες λεπτομέρειες μεταξύ τους. Ο Λουίτζι Ντελ Νέρι ευχήθηκε η νέα φανέλα να είναι γούρικη για την ομάδα του και να την βοηθήσει να επιστρέψει στους τίτλους. Επίσης, αναφέρθηκε στις μελλοντικές μετεγγραφικές κινήσεις της Γιουβέντους, τονίζοντας πως η επιθετική γραμμή είναι γεμάτη και πως δε θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής σε αυτή τη θέση.
Χαρακτηριστικά, ο Ντελ Νέρι τόνισε: «Ελπίζω πως η Γιουβέντους που θα δημιουργήσω θα είναι μια καλή ομάδα, που θα παίρνει νίκες και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στις 29 Ιουλίου και το μόνο που με προβληματίζει είναι πως δε θα έχω τους παίκτες στη διάθεσή μου από την αρχή».
Σχετικά με τις μετεγγραφικές κινήσεις και την περίπτωση απόκτησης επιθετικού τόνισε: «Η επιθετική μας γραμμή αποτελείται από τους Τρεζεγκέ, Αμάουρι, Ντελ Πιέρο και Ντιέγκο. Δε νομίζω πως θα χρειαστούμε άλλον παίκτη εκεί. Επίσης, έχουμε δυνατό κέντρο και η ποιότητά μας εξαρτάται από αυτή τη γραμμή. Θέλουμε να βελτιωθούμε στις πτέρυγες και στην άμυνα. Θέλουμε να εντάξουμε στην ομάδα νεαρούς Ιταλούς ποδοσφαιριστές και να δημιουργήσουμε μια ομάδα με μέλλον».
sportdog.gr