Πρόβλημα ο Τοροσίδης

ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. «ΑΠΟΡΙΑ Ο ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΙΜ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ», ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.-
Ξαφνικό πρόβλημα με τον Βασίλη Τοροσίδη προέκυψε για τον Ολυμπιακό και υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να χάσει την προετοιμασία. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει μέχρι στιγμής από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ο Έλληνας διεθνής άσος έχει υποστεί κάταγμα στα πλευρά, πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε από τη Νότια Αφρική, όπου είχε μεταβεί με την Εθνική ομάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ο «Τόρο» είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις, αλλά το ιατρικό τιμ της ελληνικής ομάδας τον διαβεβαίωνε πως δεν έχει κάτι σοβαρό, ενώ υποστηρίζεται (πάντα από πλευράς Ολυμπιακού) πως δεν έγινε καν έλεγχος προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ο Τοροσίδης εξακολουθούσε να νιώθει ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών του, ενημέρωσε τον πειραϊκό σύλλογο και σήμερα υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Με αυτές διαπιστώθηκε ότι όντως ο παίκτης έχει πρόβλημα και συγκεκριμένα κάταγμα στα πλευρά.
sportdog.gr