«Χτυπάει» Νενέ και η Παρί, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο

Έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ συν μπόνους στην Μονακό προκειμένου να αποκτήσει τον Νενέ, εμφανίζεται η Παρί Σεν-Ζερμέν από σημερινά δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου. Όπως σας ενημέρωσε ο sportdog σε πρωινό του ρεπορτάζ, ο 28χρονος αριστερός χαφ-εξτρέμ αποτελεί διακαή πόθο του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης δεν έκλεισε την πόρτα στους «ερυθρόλευκους».
«Παραχωρείται»
Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι Πειραιώτες θα βρουν απέναντί τους και τους Παριζιάνους, στη «μάχη» που θα δώσουν για να καταφέρουν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Βραζιλιάνο άσο. Σύμφωνα με την «L’equipe», ο προπονητής της Μονακό, Γκι Λακόμπ είχε δίωρη συνάντηση με τους ιθύνοντες της Μονακό και συμφώνησαν πως θα παραχωρήσουν τον Νενέ. «Δεν θέλω να τον κρατήσουμε παρά τη θέλησή του», ειπώθηκε χαρακτηριστικά από τον Λακόμπ.
Αγγίζει τις απαιτήσεις της Μονακό
Στη συνέχεια, η γαλλική εφημερίδα αναφέρει πως αυτή η εξέλιξη ήρθε την κατάλληλη στιγμή για την Παρί, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού χαφ από την προηγούμενη σεζόν. Μάλιστα, υποστηρίζεται πως η προσφορά που θα κάνει η Παρί πλησιάζει τις απαιτήσεις της Μονακό (σ.σ.: 6 εκατ. ευρώ). Στο δημοσίευμα, οι Ολυμπιακός, Σάλκε και Μπενφίκα εμφανίζονται ως εναλλακτικές λύσεις του Νενέ, σε περίπτωση που τελικά δεν προχωρήσει με την Παρί.
sportdog.gr