Επέστρεψε στην Ισπανία η Πρωταθλήτρια Κόσμου! (video)

Στην βάση της βρίσκεται από το μεσημέρι η αποστολή της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας που θριάμβευσε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.
Το αεροπλάνο της Iberia που μετέφερε τους «φούριας ρόχας» προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μπαράχας» της Μαδρίτης λίγο πριν τις τρεις. Πολύς κόσμος βρέθηκε εκεί για να αποθεώσει τα «παιδιά» του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε και τα υποδέχτηκε με ιαχές «CAMPEONES, CAMPEONES» όπως αρμόζει σε πραγματικούς πρωταθλητές.
Στην άτρακτο του αεροπλάνου, ήταν γραμμένα τα τα συνθήματα «Πρωταθλητές!» και «Υπερήφανοι για την εθνική ομάδα μας», προς τιμήν της ισπανικής ομάδας. Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, ο αρχηγός Ίκερ Κασίγιας βγήκε πρώτος από το αεροπλάνο κρατώντας στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο και αποθεώθηκε από τον κόσμο, με τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε να ακολουθεί από πίσω του.
Πάντως, οι Ισπανοί διεθνείς θα αργήσουν να επιστρέψουν σπίτια τους και να ξεκουραστούν. Το απόγευμα, θα επισκεφθούν την πρωθυπουργική οικία, καθώς τους περιμένει εκεί για να τους συγχαρεί ο Χοσέ Λουίς Ροντρίγκεθ Θαπατέρο. Αμέσως μετά, οι «φούριας ρόχας» θα επιβιβαστούν σε ειδικό ανοικτό λεωφορείο και θα κάνουν τον γύρο του θριάμβου στην Μαδρίτη.

sportdog.gr