Χαρούμενος στην Ατλέτικο ο Φορλάν

Ο Ντιέγκο Φορλάν είναι στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, όμως δηλώνει χαρούμενος στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ουρουγουανός επιθετικός με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου αναδείχθηκε και κορυφαίος παίκτης της διοργανώσεις, έχει μπει μάλιστα για τα καλά στο «μάτι» της Γιουβέντους η οποία φέρεται να προσφέρει 20 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του στους «ροχιμπλάνκος». Ο Φορλάν από την πλευρά του, μίλησε στην εφημερίδα «Launch» από τη Βραζιλία και υποστήριξε ότι είναι χαρούμενος με την παρουσία του στην Ατλέτικο Μαδρίτης. «Έχω τριετές συμβόλαιο, είμαι χαρούμενος, νιώθω πολλά για το σύλλογο και θέλω να μείνω εδώ», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος επιθετικός.
Ο Φορλάν σκόραρε πέντε φορές στο Παγκόσμιο Κύπελλο για λογαριασμό της Ουρουγουάης και την βοήθησε να φτάσει ως τα ημιτελικά και την τέταρτη θέση στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Οι φήμες για ενδιαφέρον της Γιουβέντους, μετά από αυτό, φούντωσαν και μάλιστα κάνουν λόγω για επίσημη προσφορά.
Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκο Κερέζο, την περασμένη εβδομάδα αρνήθηκε ότι είχε επαφές με τους «μπιανκονέρι» και υποστήριξε ότι η επιθυμία του συλλόγου είναι να κρατήσει το Φορλάν. Όπως και να έχει, στις δηλώσεις του ο 31χρονος επιθετικός τόνισε ότι κάποια μέρα θα ήθελε να αγωνιστεί στην Σάο Πάολο. «Θα ήμουν χαρούμενος να παίξω στη Σάο Πάολο. Θα ήταν ένα όνειρο, κάτι τέτοιο θα ήταν συγκλονιστικό», τόνισε ο Φορλάν, ο πατέρας του οποίου αγωνίστηκε για έξι χρόνια, από το 1970 ως το 1976 στην ομάδα της Βραζιλίας.