Etherington καλεί Cole

Ο Matthew Etherington προτρέπει τον Carlton Cole να πάει στη Stoke. O Άγγλος μέσος γνωρίζει καλά τον επιθετικό της West Ham καθώς υπήρξαν συμπαίχτες στους Hammers μέχρι τον Ιανουάριο του 2009 όταν και ο πρώτος μετακόμισε στους Potters.
"Αν η West Ham τον αφήνει να φύγει θα ήταν καλό γι΄αυτόν να έρθει εδώ. Θα του το συνιστούσα γιατί γνωρίζω ότι επιθυμία όλων είναι να αναριχυθεί ο σύλλογος ακόμα πιο ψηλά. Ο Cole έψει μεγαλώσει στο Λονδίνο και τώρα που έγινε και πατέρας ξέρω ότι θα είναι δύσκολο γι΄αυτόν να φύγει από εκεί αλλά το έχει ξανακάνει όταν έπαιξε ως δανεικός σε Aston Villa και Wolves. Θεωρώ ότι δεν θα είναι πρόβλημα να φύγει όπως δεν ήταν και για μένα" δήλωσε ο Etherington στηνSentinel. και προσέθεσε:
"Θα του έλεγα ότι για μένα η μεταγραφή μου στη Stoke αποδείχτηκε η καλύτερη επιλογή. Έχω έρθει σε επαφή μαζί του μέσω μηνυμάτων αλλά δεν έχουμε πει κάτι παραπάνω από τα τυπικά".
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ικανότητες του Cole. " Στη μέρα του είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της Premier League. Kαι αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι λόγω του ότι ήμασταν συμπαίχτες στη West Ham. O Zola του έδωσε πολύ αυτοπεποίθηση και τον βοήθησε να φτάσει μέχρι και στην εθνική. Είναι παίχτης ψυχολογίας αλλά ένας καλός Cole θα ήταν φοβερή προσθήκη γα την Stoke".
englishfootball.gr