Mένει στη Liverpool o Gerrard

Η κίνηση που χρειαζόταν να κάνει η Liverpool για να πείσει τον Steven Gerrard, μάλλον έγινε, καθώς πολλά είχαν ειπωθεί για το μέλλον του Αγγλου μέσου, εξαιτίας της περσινής πορείας των Reds σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ο λόγος, φυσικά για την απόκτηση του Joe Cole, ο οποίος θα αγωνίζεται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στο Anfield. Το κλίμα ενθουσιασμού που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας είναι αποτέλεσμα της ανακοίνωσης αυτής της μεταγραφής, κάτι που έχει ικανοποιήσει και τον αρχηγό της ομάδας Steven Gerrard. O αρχηγός της Liverool, μιλώντας στο επίσημο site των Reds, καλωσόρισε το νέο του συμπαίκτη στην ομάδα, ενώ με δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί πως εν πρόκειται να αποχωρήσει από το Anfield, με τη μεταγραφή του Cole να παίζει σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή.
"Είναι μια μεγάλη μεταγραφή για εμάς. Γνωρίζω τον Joe από την εθνική ομάδα και έχω δει από πρώτο χέρι το πόσο καλός παίκτης είναι. Εχει αποδείξει την αξία στην Premier League, και μερικές φορές παίζοντας εναντίον μας, οπότε είναι φανταστικό το ότι θα παίξω μαζί του φορώντας τη φανέλα της Liverpool. Του είπα πόσο μεγάλος σύλλογος είναι η Liverpool και είμαι σίγουρος πως οι οπαδοί μας θα ενθουσιαστούν", δήλωσε o Gerrard και συνέχισε:
"Ξεκαθάρισα από την πρώτη στιγμή πως θέλω να συγκεντρωθώ στο παγκόσμιο κύπελλο και μετά να κάνω διακοπές με την οικογένειά μου. Ηθελα να έχω την ευκαιρία να συναντηθώ ιδιατέρως με τον Roy Hodgson, κάτι που έγινε, και είμαι πολύ εντυπωσιασμένος από τα πλάνα του για το μέλλον του συλλόγου. Επέστρεψα σήμερα στις προπονήσεις στο Melwood μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες που αγωνίστηκαν στο παγκόσμιο κύπελλο, αλλά ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά", κατέληξε ο αρχηγός των Reds.
www.englishfootball.gr