Πόρτα Κασάνο σε Ίντερ

Ο Αντόνιο Κασάνο απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να μετακινείται στην Ίντερ, αποκλείοντας κάθε τέτοια πιθανότητα. Ο επιθετικός της Σαμπντόρια βρέθηκε στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ευρώπης μετά την πώληση του Μάριο Μπαλοτέλι στη Μάντσεστερ Σίτι αλλά απέκλεισε κάθε πιθανότητα φυγής του από την Γένοβα για το Μιλάνο.
"Η Ίντερ δεν αποδυναμώθηκε επειδή έχει τόσα πολλά πρωταθλήματα, ωστόσο το ιταλικό ποδόσφαιρο έχασε έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή" δήλωσε στην "Gazzetta dello Sport" ο ιδιόρρυθμος ποδοσφαιριστής. "Για μένα οι πιθανότητες να πάω στην Ίντερ είναι μηδαμινές. Αν ο πρόεδρος Ρικάρντο Γκαρόνε έχει διαφορετικά σχέδια δεν το γνωρίζω. Εγώ θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου εδώ. Στη Σαμπντόρια νιώθω σαν βασιλιάς. Το σημαντικότερο πράγμα στην ζωή είναι να αισθάνεσαι ευτυχής και αυτό εγώ το βρήκα εδώ".
Ο Κασάνο πρόσφατα κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Ιταλίας από τον νέο τεχνικό των «ατζούρι» Τσέζαρε Πραντέλι, μετά από μια απουσία μακράς διάρκειας αφού ο πρώην προπονητής Μαρτσέλο Λίπι δεν τον εμπιστευόταν συχνά.