«Μακάρι να έρθει ο Ιμπρα»

Το δικό του.... καλωσόρισμα στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έκανε ο Ροναλντίνιο με δηλώσεις του στην καταλανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo». Ο Σουηδός στράικερ φαίνεται πως βρίσκεται μία «ανάσα» από τη μετακίνησή του από την Μπαρσελόνα στους «ροσονέρι» και ο Βραζιλιάνος άσος παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος στην προοπτική να αγωνιστεί δίπλα στον πρώην παίκτη των Γιουβέντους και Ίντερ.
«Δεν ξέρω αν τελικά έρθει ο Ιμπραΐμοβιτς στη Μίλαν και θα δημιουργήσουμε την τριπλέτα μαζί με τον Πάτο, όμως η ιδέα του να αγωνιστώ δίπλα σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο με συναρπάζει», τόνισε χαρακτηριστικά ο «Ντίνιο» για να καταλήξει: «Αν ο Ιμπρα υπογράψει στη Μίλαν, θα είναι υπέροχο».
Σύμφωνα με τα ιταλικά και τα ισπανικά ΜΜΕ, η μεταγραφή του Ιμπραΐμοβιτς στη Μίλαν θα πρέπει να θεωρείται πλέον θέμα χρόνου. Ο αντιπρόεδρος των Λομβαρδών, Αντριάνο Γκαλιάνι, έχει συνάντηση σήμερα με εκπροσώπους της διοίκησης των Καταλανών και αναμένεται να ολοκληρώσουν και τυπικά τον δανεισμό του Σουηδού επιθετικού στους «ροσονέρι».