Ναπολιτάνος ο Λουκαρέλι

Παίκτης της Νάπολι είναι και επίσημα ο Κριστιάνο Λουκαρέλι ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός από την Πάρμα για ένα χρόνο. Η ανακοίνωση της συμφωνίας έγινε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των Ναπολιτάνων με τον πρόεδρο της ομάδας Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στο Σαν Πάολο.
”Οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν. Προσπαθήσαμε να τις κρατήσουμε κρυφές επειδή ήμουν αντίθετος στο να τις δημοσιοποιήσουμε και επειδή δεν ήταν σίγουρο πως θα παραχωρήσουμε τον Ντένις στην Ουντινέζε. Τώρα ο Λουκαρέλι είναι ποδοσφαιριστής μας και είμαι χαρούμενος που τον καλωσορίζω στην οικογένειά μας.
Ο Λουκαρέλι από την πλευρά του εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μετακίνηση του στους «Παρτενοπέι».
”Είμαι χαρούμενος που η συμφωνία ολοκληρώθηκε. Μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση που θα αγωνιστώ με την φανέλα της Νάπολι στο Σαν Πάολο μπροστά στο κοινό του συλλόγου. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και το κατάφερα τώρα που είμαι 34 ετών και αυτό το κάνει ακόμη ομορφότερο.”
Ο Λουκαρέλι αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν δανεικός στην Λιβόρνο αλλά με τον υποβιβασμό της ομάδας επέστεψε στην Πάρμα ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την Αταλάντα, Βαλένθια, Λέτσε, Τορίνο και για λίγο καιρό στην Σαχτάρ Ντόνετσκ.