Τρελό χρήμα στον Ιμπραΐμοβιτς

Διατεθειμένοι να τινάξουν την “μπάνκα” στον αέρα είναι οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Σίτι οι οποίοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν ένα μυθικό συμβόλαιο στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα “Sun”, οι “γαλάζιοι” ετοιμάζουν πρόταση 29 εκ. € στη Μπαρσελόνα ώστε να αρχίσουν τις διαπραγματεύσεις και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.
Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως η Σίτι προτίθεται να προσφέρει στον υψηλόσωμο επιθετικό συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας έναντι του εκπληκτικού ποσού των... 607.000€ την εβδομάδα!
Ο διεθνής σέντερ φορ έχει άριστες σχέσεις με τον τεχνικό του βρετανικού συλλόγου, Ρομπέρτο Μαντσίνι, και όπως αναφέρει ένα στενό του πρόσωπο στην προαναφερόμενη εφημερίδα ο Ζλάταν σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Μάντσεστερ:
«Η Σίτι έχει δείξει πόσο πολύ επιθυμεί τον Ζλάταν. Τον έχει κάνει να το σκεφτεί σοβαρά γιατί δεν είναι ευχαριστημένος στη Μπαρσελόνα. Η ιδέα να αποτελέσει μέλος ενός νέου σούπερ κλαμπ που θα κοντράρει τους καλύτερους της Ευρώπης, τον εξιτάρει. Όμως πρέπει η Σίτι να συμφωνήσει πρώτα με τη Μπαρσελόνα. Εχω την αίσθηση ότι όλα θα κυλήσουν γρήγορα».