«Πάρε επιθετικό από τα δεύτερα»

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως είπαν στον Ζοζέ Μουρίνιο οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης, όταν ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε έναν παίκτη για back up των Ιγκουαΐν και Μπενζεμά. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, As, αν και η διοίκηση των Μερένχες είχε κάνει σαφές μετά την απόκτηση του Οζίλ, ότι αυτή είναι η τελευταία μεταγραφή για το καλοκαίρι, ο Special One ζήτησε μία εξαίρεση για να κλείσει οριστικά το ρόστερ. Οπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ από την Ιβηρική, ο Μουρίνιο αν τελικά αποφασίσει όντως να επιλέξει έναν παίκτη από την δεύτερη ομάδα, θα στραφεί πιθανότατα σε έναν εκ των Αλβαρο Μοράτα ή Χουάνλου.
Οι Blancos έχουν ήδη δαπανήσει 74 εκατ. ευρώ για μεταγραφές, με τους Μεσούτ Οζίλ, Σάμι Κεντίρα, Ανχελ ντι Μαρία, Πέδρο Λέον, Σέρχιο Κανάλες και Ρικάρντο Καρβάλιο να μετακομίζουν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και οι διοικούντες τον σύλλογο δεν φαίνονται διατεθειμένοι να ρίξουν κι άλλο χρήμα στην αγορά παρά την επιθυμία του «Μου» για ένα Νο9.
Σημειώνεται ότι εκτός από την αποχώρηση του Ραούλ από την Μαδρίτη, η Ρεάλ πούλησε αυτό το καλοκαίρι στην Μπενφίκα τον Βραζιλιάνο, διεθνή με την Εθνικής Ισπανίας U-19 και παίκτη της δεύτερης ομάδας, Ροντρίγκο αντί 6 εκατ. ευρώ.
gazzetta.gr