Στον Άγιαξ επέστρεψε ο Μίντο!

Με την φανέλα του Άγιαξ θα αγωνίζεται από τη νέα περίοδο ο Αχμέντ Χοσάμ Μίντο, ο οποίος επιστρέφει στον Αγιαξ μετά από επτά χρόνια. Ο 27χρονος Αιγύπτιος στράικερ, ο οποίος βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες και στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού, έφυγε από το Αμστερνταμ ως παιδί-θαύμα σε ηλικία 20 ετών και εξελίχθηκε σε… γυρολόγο των ευρωπαϊκών γηπέδων, αφού τα τελευταία επτά χρόνια πέρασε από οκτώ διαφορετικές ομάδες (Θέλτα, Μαρσέιγ, Ρόμα, Τότεναμ, Μίντλεσμπρο, Γουίγκαν, Ζάμαλεκ, Γουέστ Χαμ).
Ο Μίντο έμεινε ελεύθερος από την Μίντλεσμπρο, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια τον είχε στείλει δανεικό σε τρεις διαφορετικές ομάδες. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Γουέστ Χαμ, από τον Φεβρουάριο έως τον Μάρτιο του 2010, όπου αμειβόταν με μόλις 1.000 λίρες την εβδομάδα. Ισως γι΄αυτό σε εννέα αγώνες δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.
Ο τεχνικός του Αίαντα τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ολλανδικού συλλόγου σχετικά με τη μεταγραφή: «Χρειαζόμασταν έναν επιπλέον επιθετικό και είχαμε περιορισμένες επιλογές για να σκεφτούμε».
sportdog.gr