Στη φυλακή 11 οπαδοί των Rangers

Ήταν Μάιος του 2008, όταν το City of Manchester Stadium φιλοξένησε τον τελικό του κυπέλλου UEFA. Αντίπαλοι η Zenit Αγ. Πετρούπολης και οι Rangers από τη Σκωτία. Ωστόσο, αντί να μιλάμε σήμερα για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι εκείνο του τελικού, με το τρόπαιο να καταλήγει στη Ρωσία, στο μυαλό όλων υπάρχουν οι σκηνές των οπαδών των Rangers να πραγματοποιούν επεισόδια στα Eastlands.
Οι οπαδοί του σκωτσέζικου συλλόγου, ενεπλάκησαν και με αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος, και όχι μόνο να χαρακτηρίσει εκείνη τη βραδιά ως "νύχτα της ντροπής". Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, και με την ανανέτρηση των Rangers με τη Manchester United για το Champions League, έγιναν γνωστές οι ποινές για κάποιους οι οποίοι είχαν συλληφθεί εκείνο το βράδυ.
Ετσι το ανώτατο δικαστήριο του Manchester, επέβαλλε σε 11 οπαδούς των Gers, ποινή φυλάκισης, η οποία κυμαίνεται από έξι μήνες ως τρεισήμισι χρόνια. Αξίζει να αναφέρουμε, πως η αστυνομία του Manchester αναμένεται να λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την αναμέτρηση της 14ης Σεπτεμβρίου, όταν 3,500 οπαδοί των Rangers θα βρεθούν στο Old Trafford για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας του Walter Smith.
englishfootball.gr