Ντιέγκο: «Με εξαπάτησαν στη Γιουβέντους»!

Με βαρείς χαρακτηρισμούς καταφέρθηκε ο Ντιέγκο εναντίον των ανθρώπων της Γιουβέντους και ιδίως του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, Τζιουζέπε Μαρότα. Λίγες ημέρες μετά τη μεταγραφή του στη Βόλφσμπουργκ αντί 15 εκατ. ευρώ, ο Βραζιλιάνος μέσος υποστήριξε στη «Gazzetta dello sport» ότι ο νέος αθλητικός διευθυντή της «Κυρίας», Μπέμπε Μαρότα τον εξαπάτησε…
«Ο νέος προπονητής με ήθελε, αλλά ο Μαρότα δεν ήταν ξεκάθαρος. Πάντα έλεγα ότι ήθελα να μείνω, αλλά γνώριζα ότι ο Μαρότα έψαχνε λύση για την περίπτωσή μου. Ήμουν ξεκάθαρος και περίμενα την ίδια αντιμετώπιση από τον ίδιο», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ντιέγκο. Και στη συνέχεια, επεσήμανε: «Αν ήθελε να με πουλήσει πριν από δύο μήνες θα ήταν πιο απλό και ξεκάθαρο για να βρούμε μία λύση. Ο Μαρότα έκανε τα πάντα για να με πουλήσει, αλλά θα μπορούσε να πάρει πολύ περισσότερα από 15 εκατ. ευρώ».
Όσο για τις μεταγραφές που έκανε η Γιουβέντους, υποστήριξε: «Ο Μαρότα θέλει μόνο Ιταλούς στην ομάδα, αλλά αυτό του βγήκε στραβά. Η Γιουβέντους πήρε καλούς παίκτες, όχι παίκτες πρωταθλητές».
sportdog.gr