«Διπλό» με άγχος στο φινάλε για Ατλέτικο

Με… κεκτημένη ταχύτητα έρχεται στην Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι του Γιουρόπα Λιγκ με τον Άρη η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία για την δεύτερη αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος νίκησε εκτός έδρας 2-1 την Μπιλμπάο. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ντιέγκο Φορλάν, ο οποίος άνοιξε το σκορ μόλις στο 11’, ενώ στο 80’ ο Τιάγκο έκανε το 2-0. Κάπου εκεί όμως… ξύπνησαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μείωσαν με τον Γιορέντε στο 88’ και στα τελευταία λεπτά πίεσαν για την ισοφάριση χωρίς αποτέλεσμα.
Με το «τρίποντο» αυτό η ομάδα του Κίκε Φλόρες έκανε το 2 στα 2 στο φετινό πρωτάθλημα και παρέμεινε στην κορυφή μαζί με τη Βαλένθια. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε, πως με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από το γήπεδο στο 58’ ο Αγκούερο.
Οι συνθέσεις:
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (Χοακίν Καπαρός): Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Σαν Χοσέ, Αμορεμπιέτα, Αουρτενέτσε, Σουσαέτα, Μαρτίνες, Γκουρμπέτζι (55’ Ιτουράσπε), Γκαμπιλόντο (62’ Ντε Μάρκος), Γιορέντε, Τορκέρο (40’ Μουνιαΐν)
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Κίκε Φλόρες): Ντε Χέα, Λόπεθ, Ντομίνγκες, Γκοντίν, Περέα, Σιμάο, Γκαρσία (82’ Σουάρες), Ασουνσάο, Ρέγες (77’ Τιάγκο), Φορλάν, Αγκουέρο (58’ Ντιέγκο Κόστα)
sportdog.gr