Δεν μετανιώνει για Ρούνεϊ ο Φέργκιουσον

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες ο Γουέιν Ρούνεϊ και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον βοήθησε, άθελα του, τον Τύπο της Αγγλίας να συνεχίσουν τα σενάρια για τον παίκτη του. Τα προσωπικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο 24χρονος στράικερ δίνουν τροφή στις σκανδαλοθηρικές εφημερίδες της χώρας και πολλοί συμπέραναν πως η απόφαση του Σκωτσέζου να τον αφήσει εκτός αποστολής για το σαββατιάτικο ματς στο «Γκούντισον Παρκ» ήταν στο πλαίσιο μιας «σιωπηρής τιμωρίας» του για την εξωγηπεδική του ζωή.
Αυτό υπέθεσε και ο μάνατζερ των «τόφις», Ντέιβιντ Μόγιες, ωστόσο ο Φέργκιουσον που συμπεριέλαβε τον Ρούνεϊ στην αποστολή του αυριανού αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρέιντζερς, απάντησε μιλώντας για «αηδίες» και επανάλαβε πως το μόνο που ήθελε ήταν να προφυλάξει τον παίκτη από το κοινό της ομάδας της καρδιάς του, της Έβερτον, που τον περίμενε με… περίεργες διαθέσεις.
«Τον άφησα εκτός για τους λόγους που σας ανέλυσα το Σάββατο και δεν θα σας πως κάτι περισσότερο από αυτό», είπε σε δημοσιογράφους ο Φέργκιουσον. «Σας είπα τους λόγους και δεν μου αρέσουν όλες αυτές οι αηδίες (περί τιμωρίας). Δεν μετανιώνω. Έκανα το σωστό. Και δεν έχω ενδοιασμούς για το αν θα παίξει αύριο. Δεν ξέρω αν αυτό θα τον εμπνεύσει. Έχει πολύ εμπειρία πίσω του. Αλλά γνωρίζω ότι το ότι σκόραρε για την Αγγλία την περασμένη εβδομάδα, του έδωσε ώθηση».
sportdog.gr