Να με... ευχαριστείτε

Το ότι οι φίλοι της Λάτσιο θα πρέπει να τον ευχαριστούν και όχι να του ασκούν κριτική, τόνισε ο Κλαούντιο Λοτίτο. Ο ιδιοκτήτης των Λατσιάλι, έδωσε την απάντησή του στις γκρίνιες των οπαδών για τις κινήσεις της ομάδας στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, αλλά και στην μείωση της πώλησης εισιτηρίων με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
«Τα αισθήματα και το πάθος πρέπει να μπαίνουν κάτω από την λογική και αυτό προσπαθώ να κάνω στην ομάδα. Πρέπει αυτοί που διαμαρτύρονται να καταλάβουν το καλό που κάνουμε στον σύλλογο. Η κριτική είναι αποδεκτή, αν μπορεί να βοηθήσει», τόνισε ο Λοτίτο για να συμπληρώσει: «Οφείλουν να είναι ευχαριστημένοι. Ας μην ξεχνάμε πως σήμερα, η Λάτσιο, έχει θετικό πρόσημο στα βιβλία της, κάτι που την έκανε να πάρει την άδεια για την συμμετοχή στην Serie A, κάτι που παλιότερα δεν ήταν εύκολο. Τώρα μπορούμε να κάνουμε σχέδια για το μέλλον».
Κλείνοντας ο Κλαούντιο Λοτίτο, συμπλήρωσε: «Είμαι ο πρόεδρος που έχει κερδίσει πιο γρήγορα από κανέναν άλλο. Κακές χρονιές μπορούν να συμβούν. Αυτή τη χρονιά, περιμένω να είμαστε ενωμένοι και να εντυπωσιάσουμε τον κόσμο. Αυτή η ομάδα μπορεί πλέον να αντιμετωπίσει τον καθένα με επιτυχία».