Υπόκλιση «Ρίμπο» σε Μέσι!

Τα δύο γκολ του Μέσι στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έβαλαν τον Αργεντινό στην κορυφή των σκόρερ της Μπαρσελόνα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ξεπερνώντας τον Ριβάλντο, κάτι που... ανάγκασε τον Βραζιλιάνο να υποκλιθεί στον «καλύτερο παίκτη του κόσμου», όπως τον χαρακτήρισε!
«Μου δίνει μεγάλη χαρά που ο Λίο βελτίωσε το ρεκόρ μου. Αν υπήρχε ένας παίκτης στον κόσμο που ήθελα να το κάνει, αυτός θα ηταν ο Μέσι γιατί είναι δίχως αμφιβολία ο καλύτερος στον κόσμο. Αξίζει τη Χρυσή Μπάλα, παρότι δεν κατέκτησε το Μουντιάλ. Αν λάβουμε υπόψη την ηλικία του, τότε είμαι σίγουρος πως θα ξεπεράσει όλα τα ρεκόρ που υπάρχουν. Η ποιότητά του τον τοποθετεί ανάμεσα στους καλύτερους όλων των εποχών, μαζί με τον Πελέ και τον Μαραντόνα. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο Μέσι δεν έχει πάρει Μουντιάλ, αλλά είναι ακόμα νέος και θα έχει τις ευκαιρίες να το κάνει», τόνισε ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, που μέχρι και την Τρίτη το βράδυ βρισκόταν με 25 γκολ μαζί με τον Μέσι στην κορυφή της λίστας των σκόρερ της Μπαρσελόνα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο Ριβάλντο, πάντως, μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τη συμπεριφορά του Αργεντινού σταρ: «Κάθε φορά που πετυχαίνει γκολ, βλέπω πόσο ταπεινός είναι. Ευχαριστεί το Θεό για την επιτυχία του. Και πάνω από όλα αποτελεί παράδειγμα για τα παιδιά».
gazzetta.gr