Βαλντέζ: Παίξαμε καλύτερα από ότι η Ίντερ στο «Καμπ Νου»

Η σαββατιάτικη άλωση του «Καμπ Νου» έχει φέρει την Χέρκουλες στο κέντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες μέρες, καθώς όλοι εξακολουθούν να βρουν εξήγηση για ότι συνέβη. Ο πρωταγωνιστής εκείνης της νίκης δεν ήταν άλλος από τον Νέλσον Βαλντέζ ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του Αλικάντε και έγινε δήμιος των Καταλανών που γνώρισαν πολύ γρήγορα την πρώτη ήττα τους στο πρωτάθλημα και μάλιστα εντός έδρας.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα ο Παραγουανός, υποστήριξε πως η Χέρκουλες δεν κόπιαρε απλά το περσινό παιχνίδι της Ίντερ στην Βαρκελώνη (στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ) αλλά το… βελτίωσε.
«Ο προπονητής μας έδειξε ένα βίντεο (του αγώνα Μπαρσελόνα-Ίντερ) και το παρακολουθήσαμε το προηγούμενο απόγευμα. Αλλά δεν παίξαμε σαν την Ίντερ, παίξαμε καλύτερα. Είναι το όνειρο κάθε παίκτη και για μένα έγινε πραγματικότητα. Πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου που έδωσαν τα πάντα για να μείνει το σκορ στο 2-0. Όλη η Παραγουάη μιλάει για αυτό το αποτέλεσμα και δεν βάζεις κάθε μέρα δύο γκολ στην Μπαρσελόνα».
sportdog.gr