«Σπίτι μου η Μίλαν»

Ποτέ δεν σκέφτηκε να αφήσει το «Σαν Σίρο» ο Τιάγκο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός τόνισε ότι η Μίλαν είναι το σπίτι του και έκανε σαφές ότι ελπίζει να μείνει τουλάχιστον μέχρι το 2014, όταν λήγει το συμβόλαιό του. Ο πρώην αμυντικός της Φλουμινένσε, που αποτέλεσε στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, υπογράμμισε την πίστη του στους Ροσονέρι. «Η Μίλαν είναι το σπίτι μου. Είμαι χαρούμενος. Ο σύλλογος είναι όπως η οικογένειά μου. Ελπίζω να μείνω εδώ τουλάχιστον μέχρι το 2014» ήταν τα λόγια του 25χρονου Βραζιλιάνου στο Sport Mediaset.
«Το κλαμπ είχε φανταστική μεταγραφική περίοδο. Δεν πρόκειται να πω ότι θα κερδίσουμε το Champions League και το πρωτάθλημα, όμως θέλουμε να κάνουμε πραγματικότητα τουλάχιστον έναν από τους δύο στόχους», πρόσθεσε ο Σίλβα, ο οποίος τοποθετήθηκε για τους επιθετικογενείς παίκτες: «Σαν αμυντικός θέλω να δω τους Πάτο, Ρομπίνιο, Ντίνιο και Ιμπρα στο γήπεδο. Είμαι έτοιμος να παλέψω και ίσως παίξω τον ρόλο μου στην τετράδα αυτών των σκόρερ».
Οσον αφορά τον παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας, Αλεσάντρο Νέστα, τόνισε: «Το σημαντικό είναι που έχω δίπλα μου τον Νέστα. Είναι το πιο βασικό πράγμα που πρέπει να αναφέρω. Ενας πρωταθλητής. Πρέπει να βρούμε τις ισορροπίες ανάμεσα στην άμυνα και το κέντρο». Ο Σίλβα κατέληξε με δηλώσεις για τον Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν γνωρίζω γιατί ο Ιμπρα δεν ήταν χαρούμενος στην Μπαρσελόνα, όμως είναι τέλειος για το ιταλικό ποδόσφαιρο. Αυτόν τον χρόνο πιστεύω ότι θα βρίσκουμε εύκολα τα αντίπαλα δίχτυα και θα πετυχαίνουμε πολλά γκολ», κατέληξε.