Τρελά όνειρα Σάο Πάολο για Κακά!

Η δήλωση του Ζοσέ Μουρίνιο σχετικά με την πιθανή αποχώρηση του Ρικάρντο Κακά, με τις... ευλογίες του, ξύπνησε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων της Ευρώπης, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα του "Globoesporte" στην υπόθεσή του εμπλέκεται και η Σάο Πάολο! Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ, ο Βραζιλίανος άσος θα επιστρέψει στην πατρίδα του, προκειμένου να ακολουθήσει το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του και μάλιστα δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί στους "τρικολόρ" με την μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ Μαδρίτης για έξι μήνες. Το ενθαρρυντικό αυτό σενάριο, ενισχύεται και από την ολιγόμηνη παρουσία πολλών αστέρων της "σελεσάο" στη χώρα του καφέ, με χαρακτηριστικότερα τα παραδείγματα των Αντριάνο, Ρομπίνιο, Ρικάρντο Ολιβέιρα και Βάγκνερ Λοβ.
Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της ομάδας Κάρλος Αουγκούστο ντε Μπάρος, τόνισε σε δηλώσεις του πως θα ήθελε να δει και πάλι τον 28χρονο μεσοεπιθετικό με τη φανέλα της Σάο Πάολο, στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του, μένοντας συνολικά για εννιά χρόνια!
"Τα νέα με εξέπληξαν, αφού όπως γράφεται στα Μέσα, ο Μουρίνιο του έχει δώσει το ελεύθερο. Ωστόσο υπάρχει ακόμα μεγάλη απόσταση, μέχρι να μπορέσει να παίξει στην Σάο Πάολο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πρόταση, αλλά θα θέλαμε να καταθέσουμε μία. Είμαι σίγουρος πως αν αυτό συμβεί, τότε όλοι οι οπαδοί της ομάδας μας θα είναι ενθουσιασμένοι", επεσήμανε.