Ζήτησε συγνώμη από προπονητή και παίκτες ο Γουέιν Ρούνεϊ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ το μεσημέρι της Παρασκευής προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ακόμα πέντε χρόνια και το βράδυ της ίδιας ημέρας απολογήθηκε τόσο στον προπονητή του, σερ Άλεξ Φέργκιουσον όσο και στους συμπαίκτες του. Άλλωστε τα όσα είχαν προηγηθεί είχαν κάνει αρκετά «βαρύ» το κλίμα γι’ αυτόν στους «κόκκινους διαβόλους». Λίγες μέρες πριν την ανανέωση του συμβολαίου του, ο διεθνής Άγγλος επιθετικός σε επιστολή του είχε εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς, όπως υποστήριζε, η αγγλική ομάδα δεν κάλυπτε τις φιλοδοξίες του.
«Ο Γουέιν απολογήθηκε σε εμένα και τους συμπαίκτες του. Θέλει να το κάνει και στους ιθύνοντες της ομάδας. Ήταν σημαντικό γιατί όσα έγιναν «πόνεσαν» όλους μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Και συνέχισε: «Είναι θετικό το γεγονός όταν ένας άνθρωπος παραδέχεται τα λάθη του. Αυτό δείχνει πως διαθέτει την απαραίτητη ποιότητα». «Ανυπομονώ να ξαναφορέσω την κόκκινη φανέλα» δηλώνει τώρα ο Ρούνεϊ, αφού είναι τραυματίας και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.
«Θέλω να ξαναμπώ στο γήπεδο και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα επιστρέψω στο ανώτερο επίπεδο, δεν ανησυχώ καθόλου γι΄αυτό. Γνωρίζω ότι οι φίλοι μας αναστατώθηκαν τις τελευταίες ημέρες απ΄όλα όσα πληροφορήθηκαν. Ισως χρειαστεί χρόνος για να αποκατασταθεί η σχέση μας με κάποιους από αυτούς. Ομως, θα δώσω το 100%, όπως πάντα, για να επαναφέρω τη σχέση αυτή στα επίπεδα που βρισκόταν πριν από λίγο καιρό»