Μήνυμα Ντιόγκο προς κάθε κατεύθυνση!

Ο Ντιόγκο Λουΐς Σάντο δεν διανύει και το καλύτερο φεγγάρι της καριέρας του, καθώς μετά τις πρώτες του κακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Φλαμένγκο, ήρθε και ο τραυματισμός στον αριστερό αστράγαλο να τον κρατήσει για ένα σημαντικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού, που αγωνίζεται ως δανεικός στη "Φλα" εδώ και μερικούς μήνες, απέστειλε μήνυμα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, με παραλήπτες τόσο τους οπαδούς της ομάδας, όσο και τον νέο του προπονητή Βαντερλέι Λουσεμπούργκο.
"Ευχαριστώ το Θεό που κατάφερα να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου, αφού την Κυριακή έρχεται το κλασικό ντέρμπι και είναι καλό για κάποιον να μπορέσει να αγωνιστεί σε τέτοια ματς", σχολιάζει χαρακτηριστικά, ενόψει του προσεχούς ντέρμπι μίσους της "μενγκάο" στην έδρα της Βάσκο Ντα Γκάμα.
Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής απολαμβάνει ακόμα της εμπιστοσύνης των οπαδών, αφού δεν είναι λίγα τα μηνύματα υποστήριξης στο πρόσωπό του, ωστόσο ο ανταγωνισμός για μία θέση στην ενδεκάδα είναι πιο έντονος από ποτέ, με την παρουσία των Βαλ Μπαϊάνο και Ντέιβιντ στη γραμμή κρούσης, να δυσχεραίνουν το έργο του.
sportnet.gr