Απίστευτη Σάντερλαντ, 3-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Πικρό ποτήρι κέρασε η Σάντερλαντ την Τσέλσι, που απόψε αναζήτησε μάταια την 12η συνεχόμενη νίκη της στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Οι «μαύρες γάτες» ανάγκασαν τους πρωταθλητές Αγγλίας στην πρώτη φετινή ήττα τους μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», φτάνοντας απολύτως δίκαια σε ένα 3-0 που από μόνο του κάνει εντύπωση.
Η ίδια η απόδοση των παικτών του Στιβ Μπρους όμως ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή, απέναντι σε μια Τσέλσι που δεν είχε στην διάθεση της τους Τέρι και Άλεξ και κατέρρευσε αμυντικά. Η Σάντερλαντ κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά μετά το 25’, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τους Γουέλμπεκ, Ζέντεν και Ρίτσαρντσον και αν δεν υπήρχε ο εκπληκτικός Πετρ Τσεχ το σκορ θα είχε ανοίξει από πιο νωρίς.
Τελικώς, μια εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Ονουόχα που «τρύπησε» την άμυνα της Τσέλσι και πλάσαρε ιδανικά για το 0-1 στο 45’ αποκατάστησε την τάξη. Η Σάντερλαντ πέτυχε ακόμα ένα πανέμορφο γκολ στο 52’ με τον Ασαμόα Γκίαν ύστερα από ομαδική προσπάθεια και «καθάρισε» εκεί το ματς.
Οι Λονδρέζοι ήταν ανήμποροι να ασκήσουν πίεση, δεν είχαν κλασικές ευκαιρίες και δέχθηκαν και τρίτο γκολ στο 87’, όταν ο Γουέλμπεκ εκμεταλλεύθηκε τραγικό λάθος του Άσλεϊ Κόουλ και πλάσαρε εύκολα τον Τσεχ…
sportdog.gr