Προτιμάει Μπαρσελόνα ο Παστόρε

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo», ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Παλέρμο Χαβιέρ Παστόρε προτιμάει την Μπαρσελόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
«Αισθάνομαι πολύ πιο άνετα τη φετινή σεζόν. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και την επιστροφή μου, νιώθω πιο βέβαιος και αισιόδοξος για το μέλλον. Αυτό είναι το βασικότερο για την απόδοση μου. Νομίζω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ», ανέφερε ο 21χρονος ποδοσφαιριστής και συνέχισε: «Είμαι νέος και έχω ακόμα πολλά πράγματα να μάθω».
Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται που τον συγκρίνουν με παίκτες όπως ο Κακά ή ο Ζιντάν, απάντησε: «Είναι μεγάλη τιμή και με χαροποιεί ιδιαίτερα, να με συγκρίνουν με αυτούς τους παίκτες. Δε με αγχώνει γιατί υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος για να τους μοιάσω. Είμαι ένας παίκτης που μου αρέσει να επιτίθεμαι, να πετυχαίνω γκολ, να δημιουργώ φάσεις και να παίρνω όσα περισσότερα μπορώ από ένα ματς».
Όσον αφορά το ενδιαφέρον από Μπαρσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, ο Παστόρε τόνισε: «Είναι ένα όνειρο για μένα να παίξω με τον Λιονέλ στην Μπαρσελόνα, έναν τεράστιο σύλλογο, πολύ μεγαλύτερο από την Παλέρμο. Αυτό είναι που πραγματικά θέλω να κάνω. Θέλω να φορέσω τη φανέλα ενός μεγάλου ευρωπαϊκού συλλόγου και ο Μέσι αγωνίζεται σε έναν τέτοιο».