Έλαμψαν Παστόρε και Ντι Νατάλε

Με πρωταγωνιστή τον Χαβιέ Παστόρε και νικήτρια την Παλέρμο ολοκληρώθηκε το κυριακάτικο ντέρμπι της Σικελίας. Οι «ροσανέρο» επικράτησαν με 3-1 της Κατάνια και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα τους από την Μίλαν. Ο Αργεντινός πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τερλίτσι.
Στο «Φρίουλι», αυτός που τράβηξε τα φώτα πάνω του ήταν ο περσινός πρώτος σκόρερ της κατηγορίας. Με χατ τρικ του Αντόνιο Ντι Νατάλε, η Ουντινέζε σκόρπισε με 4-0 την Λέτσε και ανέβηκε στους 17 βαθμούς. Τόσους έχει πλέον και η Τζένοα μετά το «διπλό» που πήρε στην Σαρδηνία και το ματς με την Κάλιαρι την οποία νίκησε με 1-0.
Ο Μάρκο Ντι Βάιο οδήγησε την Μπολόνια σε νέα νίκη επί της Μπρέσια με 1-0 στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα» ενώ σε ανοδική πορεία βρίσκεται και η Πάρμα που επικράτησε με το ίδιο σκορ της ουραγού Μπάρι στο «Σαν Νίκολα». Όσο για την Σαμπντόρια, δυσκολεύεται πολύ να σκοράρει από την στιγμή που o Aντόνιο Κασάνο δεν υπάρχει πια στα πλάνα του Ντομένικο Ντι Κάρλο και την Κυριακή έμεινε σε ένα ακόμα 0-0, στο ματς με αντίπαλο την Κιέβο στην Γένοβα.
sportdog.gr