Αντσελότι: Δεν παραιτούμαι

Τέλος στην φημολογία που τον ήθελε να σκέφτεται την παραίτηση μετά την ήττα της Τσέλσι στο «Σεντ Άντριους» έσπευσε να βάλει ο Κάρλο Αντσελότι. Οι «μπλε» συγκατοικούν πια στην κορυφή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την τρίτη ήττα τους στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια στην «Πρέμιερ Λιγκ» και ο Ιταλός τεχνικός παραδέχτηκε μετά το νέο «χαστούκι» από την Μπέρμιγχαμ πως δεν έχει τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης.
Μάλιστα, στα αγγλικά ΜΜΕ έγινε αναφορά για συνάντηση του με την ένωση προπονητών της λίγκας ώστε να τους ανακοινώσει την απόφαση του να αποχωρήσει από τον πάγκο των Λονδρέζων, ωστόσο ο πρώην τεχνικός της Μίλαν φρόντισε να βάλει ένα τέλος σε όλα αυτά με νεότερη τοποθέτηση του.
«Δεν ξέρω αν φτάνει το να ξεκαθαρίσω την θέση μου για να σταματήσουν αυτές οι φήμες και οι υποθέσεις. Αυτές οι φήμες είναι απολύτως ψευδείς. Δεν ξέρω γιατί βγήκαν. Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2012, εδώ σε αυτόν τον σύλλογο. Έχω πει πολλές φορές πως θέλω να μείνω εδώ.
Πιστεύω πως όταν μια ομάδα δεν παίρνει τα σωστά αποτελέσματα, προφανώς ο προπονητής βρίσκεται υπό πίεση. Φυσικά και είμαι υπό πίεση γιατί θα ήθελα η Τσέλσι να κερδίζει κάθε παιχνίδι, αλλά έτσι είναι τα πράγματα», σημείωσε ο 51χρονος τεχνικός.
sportdog.gr