Κάλεσε Κωνσταντόπουλο στην Εθνική

Μία ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε το σημερινό πρωινό στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας, είδε το όνομά του να συμπεριλαμβάνεται μαζί με τους υπόλοιπους διεθνής στην κλήση του ομοσπονδιακού τεχνικού, Φερνάντο Σάντος, για το φιλικό παιχνίδι της 17ης Νοεμβρίου, με την Αυστρία. Η κλήση του είναι ουσιαστικά η μεγαλύτερη δικαίωση για τον Έλληνα πορτιέρο, που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν μέχρι τώρα. Επίσης, να σημειώσουμε, ότι με δηλώσεις του τις προηγούμενες ημέρες, είχε κάνει γνωστή την επιθυμία του να φορέσει το εθνόσημο, χαρακτηρίζοντάς το ως όνειρο ζωής. Από εκεί και πέρα, ο Σάντος συνέχισε να εκπλήσσει, καθώς στην αποστολή αναμένεται να λάβουν μέρος και οι Γεωργιάδης (Πανσερραϊκός ), Σίοβας (Πανιώνιος), Φωτάκης (ΠΑΟΚ) και Χριστοδουλόπουλος (Παναθηναϊκός) που βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και δίνουν στον Πορτογάλο τεχνικό την δυνατότητα να δοκιμάσει διάφορα σχήματα.
Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος στην Εθνική ομάδα για το φιλικό παιχνίδι με την Αυστρία, το οποίο θα γίνει στις 17-11-2010.
Τζόρβας, Κωνσταντόπουλος, Φωτάκης, Μόρας, Παπασταθόπουλος, Κονέ, Τοροσίδης, Βύντρα, Α. Παπαδόπουλος, Σιόβας, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Μάκος, Γ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Χριστοδουλόπουλος και Γεωργιάδης.