Ροζ σκάνδαλο με Βενγκέρ

Μεγάλο «ντόρο» προκάλεσαν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η εφημερίδα «Sun» και οι οποίες απεικόνιζαν τον Αρσέν Βενγκέρ να συναντά μια γυναίκα ονόματι Σόνια Τατάρ, στο Παρίσι. Ο 61χρονος τεχνικός, που είναι παντρεμένος αλλά βρίσκεται εν διαστάσει με τη σύζυγό του, φέρεται πως διατηρεί σχέση εδώ και δύο χρόνια με τη Γαλλίδα, η οποία είναι ράπερ! Ο προπονητής της Άρσεναλ απάντησε στις… κατηγορίες που του πρόσαψαν με προσωπική του ανακοίνωση, ενώ το ίδιο έκανε και η διοίκηση των «κανονιέρηδων».
«Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Δεν πρόκειται να προβώ σε οποιοδήποτε σχόλιο και πρόθεσή μου είναι να χειριστώ το θέμα ιδιωτικά», αναφέρει η δήλωση του Αλσατού τεχνικού.
Παράλληλα, η διοίκηση της λονδρέζικης ομάδας εξέδωσε το εξής δελτίο Τύπου: «Η Άρσεναλ θεωρεί τις κατηγορίες σχετικά με τον προπονητή μας, Αρσέν Βενγκέρ, καθαρά προσωπική του υπόθεση και ζητάμε να γίνει σεβαστή τόσο η ιδιωτική ζωή του, όσο και αυτή της οικογένειάς του».
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Sun», ο Βενγκέρ είχε την τελευταία του επαφή με τη Γαλλίδα τραγουδίστρια, μετά το παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Σαχτάρ.