«Ίμπρα» για Ίντερ: Για αυτούς είμαι σημαντικός, για μένα δεν είναι…

Την ευκαιρία να ρίξει τα «καρφάκια» του στην Ίντερ βρήκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και δεν την άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτη. Ο επιθετικός της Μίλαν άκουσε μέσα στην εβδομάδα τον Μάσιμο Μοράτι να λέει πως ο Σουηδός έφυγε ένα χρόνο νωρίτερα από όσο έπρεπε και δεν πρόλαβε να χαρεί το τρεμπλ, με τον Μάρκο Ματεράτσι να συμπληρώνει πως οι «νερατζούρι» δεν θα τα κατάφερναν ποτέ αν εξακολουθούσαν να τον έχουν στις τάξεις τους.
Όλα αυτά αποδείχτηκαν βούτυρο στο ψωμί του Ιμπραΐμοβιτς που από θέση ισχύος (βλ. βαθμολογική διαφορά της Μίλαν από την Ίντερ) έδωσε την δική του διάσταση. «Μιλάνε πάρα πολύ για μένα. Είναι προφανές πως είμαι ακόμα σημαντικός για αυτούς αλλά για μένα δεν είναι τόσο σημαντικοί», είπε την Παρασκευή.
Πάντως, ο Ζλάταν στάθηκε στο πλευρό του Γουέσλεϊ Σνάιντερ για το ότι ο τελευταίος έμεινε εκτός διεκδίκησης της «χρυσής μπάλας». «Είναι λυπηρό που δεν θα το κερδίσει μετά από όλα αυτά που κατάφερε την περασμένη σεζόν, συμπεριλαμβανομένου του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά τώρα αυτό το βραβείο έχει καταντήσει πολιτικό θέμα και δεν με ενδιαφέρει άλλο να το κατακτήσω. Προτιμώ να κερδίζω με αυτήν την ομάδα», είπε αναφερόμενος στην Μίλαν ο Ιμπραΐμοβιτς.
sportdog.gr