Προβάρει τα «ροσονέρι» ο Κασάνο

Τυπικά ο Αντόνιο Κασάνο παραμένει παίκτης της Σαμπντόρια. Πρακτικά, όλες οι πληροφορίες τον στέλνουν να κάνει... ποδαρικό στο νέο έτος με τη φανέλα της Μίλαν. Ο Ιταλός στράικερ, ο οποίος βρέθηκε με 50% μείωση στις αποδοχές του από τη Σαμπντόρια μετά τη διαμάχη με τον πρόεδρο της Ρικάρντο Γκαρόνε, φαίνεται πως αποτελεί διακαή πόθο των Μιλανέζων, ιδίως μετά τα προβλήματα που διαπιστώνονται στη γραμμή κρούσης τους.
Η Σαμπντόρια δεν αναμένεται να προβάλλει κάποια αντίσταση στον αποχωρισμό της από τον 28χρονο επιθετικό, καθώς είναι πια γνωστό σε όλους ότι αποτελεί «ξένο σώμα» στην ομάδα ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κλεισμένη συμφωνία με τη Μίλαν.
Συγκεκριμένα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» Αντριάνο Γκαλιάνι έδωσε τα χέρια με τον εκπρόσωπο του «Φαντ’Αντόνιο» Μπέμπε Μπόζο για συμβόλαιο έως το 2014. Για τη συμφωνία πρέπει να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες με τη Σαμπντόρια, αλλά και με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία θα πρέπει να καταβληθεί μέρος από τα χρήματα της μεταγραφής.
Οι αξιώσεις των Μαδριλένων φαίνεται πως θα επηρεάσουν τελικά λκαι τη μεταγραφή, καθώς η Ρεάλ δικαιούται περί τα 5 εκατομμύρια ευρώ ? ποσό που ο Γκαλιάνι θέλει να μειωθεί. «Το πρόβλημα είναι τα χρήματα που πρέπει να πάρει η Ρεάλ. Ποιος θα της τα δώσει; Η Μίλαν δεν είναι διατεθειμένη, ούτε η Σαμπντόρια, επομένως έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Εχουμε λύσει δύο από τα τρία θέματα. Εχουμε συμφωνήσει με τον παίκτη, έχουμε συμφωνήσει με τη Σαμπντόρια. Αλλά τα πέντε εκατομμύρια στη Ρεάλ;».
Τι λέει ο ίδιος ο Κασάνο για όλα αυτά; «Και ποιος δεν θα ήθελε να παίξει σε μια ομάδα, που μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία; Η εμπειρία μου στη Μαδρίτη ήταν μια καταστροφή, αλλά θα ήθελα πολύ να φορέσω τη φανέλα της Μίλαν. Υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες για να ρυθμίσουμε και θα δούμε τι θα γίνει στις επόμενες μέρες».
GOAL News