"Τίποτα σαν την Εθνική"

"Δεν έχω τελειώσει ακόμα από το ποδόσφαιρο", δήλωσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ από το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Ο σούπερ σταρ των Γκάλαξι βρέθηκε εκεί για να τιμηθεί σε εκδήλωση του BBC ως το πρόσωπο από τον χώρο του αθλητισμού για το 2010. Ο Μπέκαμ παρέλαβε το βραβείο του από τον σερ Μπόμπι Ρόμπσον και παρά την προβολή και τη δημοσιότητα του παρουσιάστηκε πολύ ταπεινός.
Ειδικά την ώρα της απονομής, όταν και χειροκροτήθηκε για περισσότερα από δύο λεπτά από το κοινό, ανάμεσα στο οποίο βρίσκονταν η γυναίκα του Βικτόρια και οι γιοι του Μπρούκλιν, Ρομέο και Κρούζ.
"Με ταπεινότητα δέχομαι αυτό το βραβείο, το οποίο λαμβάνω για εκείνο που κάνω καλύτερα από όλα στη ζωή μου, δηλαδή τον αθλητισμό. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και χωρίς ομαδικότητα δεν υπάρχει τίποτα. Στάθηκα πολύ τυχερός στη ζωή μου παίζοντας για κάποιες σημαντικές ομάδες, όπως είναι οι Πρέστον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ, Μίλαν και Γκάλαξι. Αλλά σαν την Εθνική ομάδα δεν είναι τίποτα!", είπε ο Μπεκς για να κάνει ειδική αναφορά και στον σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
"Είναι ο καλύτερος προπονητής ποδοσφαίρου. Τον σέβομαι σαν τον πατέρα μου".